En underbart ljuvlig och fräsch paj med en frisk smak av ananas. Ananaspajen är en uppskattad efterrätt som passar vid alla tillfällen. Servera med glass eller en klick grädde.
Innehåller ägg.
Gör glutenfri: byt ut vetemjöl mot glutenfri mjölmix eller naturligt glutenfria mjöler (ex soja-, ris-, kokos- eller mandelmjöl).
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av smör, crème fraiche och glass eller grädde.
Gör mjölkproteinfri: byt ut smör, crème fraiche och glass eller grädde mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter.
Näringsvärdet är beräknat inkl serveringstillbehör.
Gör mer klimaträtt: byt ut smör till margarin. Detta leder till en halvering av klimatpåverkan från rätten.
Kommentarer
Catrin
2/22/2021Detta är mitt universalrecept, använder det till alla typer av paj. Blåbär, mango, passionsfrukt, äpple, päron, jordgubbar och vinbär har jag hunnit testa. Alla med perfekt resultat!
Redaktionen ICAse
2/22/2021Hej Catrin! Åh så kul att höra! ❤ Tack för att du använder våra recept. Hälsningar Elina
Eva-britt
1/31/2021Tycker att det blir bättre om man förgräddar bottnen.
Taru
1/6/2021En annorlunda och väldigt god paj.