En underbart ljuvlig och fräsch paj med en frisk smak av ananas. Ananaspajen är en uppskattad efterrätt som passar vid alla tillfällen. Servera med glass eller en klick grädde.
Innehåller ägg.
Gör glutenfri: byt ut vetemjöl mot glutenfri mjölmix eller naturligt glutenfria mjöler (ex soja-, ris-, kokos- eller mandelmjöl).
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av smör, crème fraiche och glass eller grädde.
Gör mjölkproteinfri: byt ut smör, crème fraiche och glass eller grädde mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter.
Näringsvärdet är beräknat inkl serveringstillbehör.
Gör mer klimaträtt: byt ut smör till margarin. Detta leder till en halvering av klimatpåverkan från rätten.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Eva-maria
2023-01-28Jag tyckte om pajen! Eva-Maria.
Elin
2022-11-13Hej! Ni borde nämna alternativ till ägg såsom ni gör för de som är glutenintoleranta och mjölkproteinallergiker. Som mamma till barn med ägg allergi vore det väldigt uppskattat! Med vänlig hälsning, Elin
Victoria
2022-08-14Gjorde på frusen ananas och blandade även i en dryg deciliter kokosflingor. Mums!