Rom-marinerad grillad ananas och rostad vit choklad med kokos

Betyg 4.5 av 5.
4 personer har röstat
0
Rom-marinerad grillad ananas och rostad vit choklad med kokos

Tropisk ananas-split med en fräsch touch av mynta och lime. Låt gärna ananasen ligga och dra i sockerlagen någon timme, det mesta går att förbereda fram till servering. Servera åt många på ett stort fat eller gör individuella portioner.

Rom-marinerad grillad ananas och rostad vit choklad med kokos

Ingredienser

6 portioner

Sockerlag

2 dl  socker
2 dl  vatten
1/2 dl  ljus rom
1/2   lime
1   ananas

Rostad vit choklad

100 g  vit choklad
100 g  kokosflakes eller kokosflingor

Till servering

1   paket vaniljglass (à 440 ml) med choklad (t ex Magnum Pints White)
1 st  lime
2   stjälkar mynta
1 dl  kolasås (t ex O´hoj)

För alla

Fri från gluten och ägg. Innehåller laktos och mjölkprotein.

Recept och bild i samarbete med Magnum Pints.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.5 av 5.
4 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Ananas med kokos
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Glace au four med browniebotten
Betyg 3.9 av 5.
13 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Snöbollar med polka
Betyg 4.4 av 5.
120 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Vegansk fudge
Betyg 4.6 av 5.
61 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Stekt ananas med mynta och kokos
Betyg 3.5 av 5.
114 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Smörstekt ananas med rostad kokosglass
Betyg 3.8 av 5.
11 personer har röstat
Över 60 min att tillaga