Rom-marinerad grillad ananas och rostad vit choklad med kokos

4
0
Rom-marinerad grillad ananas och rostad vit choklad med kokos

Tropisk ananas-split med en fräsch touch av mynta och lime. Låt gärna ananasen ligga och dra i sockerlagen någon timme, det mesta går att förbereda fram till servering. Servera åt många på ett stort fat eller gör individuella portioner.

Skriv ut
Rom-marinerad grillad ananas och rostad vit choklad med kokos

Ingredienser

6 portioner

Sockerlag

2 dl
socker
2 dl
vatten
1/2 dl
ljus rom
1/2
lime
1
ananas

Rostad vit choklad

100 g
vit choklad
100 g
kokosflakes eller kokosflingor

Till servering

1
paket vaniljglass (à 440 ml) med choklad (t ex Magnum Pints White)
1 st
lime
2
stjälkar mynta
1 dl
kolasås (t ex O´hoj)

För alla

Fri från gluten och ägg. Innehåller laktos och mjölkprotein.

Recept och bild i samarbete med Magnum Pints.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

4

Kommentarer

Testa liknande recept