Allt i ett-kyckling
En god och enkel kycklingrätt som kan serveras både till lunch och middag. Du tillagar kycklingen tillsammans timjan och en blandning av grönsaker. Servera kycklingen tillsammans med en röra av fetaost och matyoghurt.
Ett recept från:
Buffé nr 8, 2009
Ingredienser
4 portioner
900 g kycklingben
2 msk repad, finhackad timjan
1 msk olivolja
1 tsk salt och peppar
2 krm peppar
1 påse frysta grönsaker t ex medelhavsblandning à 900 g
150 g fetaost
2 dl matyoghurt (10 %)
1/2 citron (rivet skal)
För alla
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri yoghurt respektive salladsost eller ost lagrad mer än 3 månader.
Gör mjölkproteinfri: byt yoghurt mot mjölkfritt alternativ, t ex Alpro soya yofu naturell, och ersätt fetaost med tofu.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentar
Ingen festmat, men gott och enkelt.
Fia
2010-03-01