Allt i ett-kyckling

Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
1
Allt i ett-kyckling

En god och enkel kycklingrätt som kan serveras både till lunch och middag. Du tillagar kycklingen tillsammans timjan och en blandning av grönsaker. Servera kycklingen tillsammans med en röra av fetaost och matyoghurt.

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2009

Allt i ett-kyckling

Ingredienser

4 portioner
900 g  kycklingben
2 msk  repad, finhackad timjan
1 msk  olivolja
1 tsk  salt och peppar
2 krm  peppar
1   påse frysta grönsaker t ex medelhavsblandning à 900 g
150 g  fetaost
2 dl  matyoghurt (10 %)
1/2   citron (rivet skal)

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri yoghurt respektive salladsost eller ost lagrad mer än 3 månader.
Gör mjölkproteinfri: byt yoghurt mot mjölkfritt alternativ, t ex Alpro soya yofu naturell, och ersätt fetaost med tofu.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat

Kommentar

Ingen festmat, men gott och enkelt.

Fia

2010-03-01

Testa liknande recept

Sojagrönt med kyckling
Betyg 3.7 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Drumsticks bbq och tzatziki
Betyg 5 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Sesamkyckling med ris och dipp
Betyg 2.4 av 5.
21 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Rostad kyckling med pumpa, fetaost och oliver
Betyg 3.5 av 5.
10 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Quinoasallad med rökt makrill och dragondressing
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Apelsincurry med quorn
Betyg 2.3 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga