Ajvarbräserad karré med potatispuré är en härlig varmrätt med perfekt vuxensmak. Sjud ditt mumsiga kött i ajvar och servera det varmt med den krossade, klassiska potatispurén och en krispig sallad. Snabblagat och sagolikt gott!
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
48 2011
Läs noga ingrediensförteckningen på ajvaren. I övrigt är rätten fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri mjölk och laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: byt ut mjölken mot havre-, soja- eller risalternativ. Använd mjölkfritt matfett.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Åsa
2011-12-21Jättegott. Vi gjorde ugnsbakad klyftpotatis till + isbergssallad med ruccola och gurka i.
Britt-mari
2011-12-11Enkelt, snabblagat och mycket gott, absolut med vuxensmak. Jag tog faktiskt stark ajvar relish för vi gillar mat med stuns.
Jenny
2011-11-30Inge vidare gott, ungarna gillade inte såsen alls. Detta gör vi inte om.