Äggsallad med tonfisk på rostat bröd

Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
0
Äggsallad med tonfisk på rostat bröd

Enkel att göra, lika god hemma som på utflykten. Packa äggsalladen med tonfisk och de rostade bröden för sig i en kylväska. När det är dags att äta lägger du ihop äggsalladen med tonfisken på det rostade brödet. Smaklig måltid!

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2014

Äggsallad med tonfisk på rostat bröd

Ingredienser

4 portioner
3   ägg
200 g  tonfisk i olja
1/2 dl  finskuren gräslök
4 msk  majonnäs
2 krm  salt
1 krm  svartpeppar
3 krm  chiliflakes
rostat bröd till servering
finskuren gräslök och körsbärstomater till garnering

För alla

Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Fri från laktos, om lämpligt bröd används.
Fri från mjölkprotein, om lämpligt bröd används.
Innehåller ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1399 KJ / 334 kCal
Fett22 g
Salt1.7 g
Kolhydrater14 g
Protein20 g

Testa liknande recept

Tacopizza med tonfisk och avokado
Betyg 3.5 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Avokadosmörgås med tonfisk och harissa
Betyg 4.2 av 5.
17 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Crepes - fyllda pannkakor
Betyg 3 av 5.
11 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Bowl med tonfisk och chilimajonnäs
Betyg 4.4 av 5.
27 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Poké bowl med marinerad tonfisk och sojamajonnäs
Betyg 4.7 av 5.
53 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Big tuna melt – grillad sub med ägg- och tonfiskröra
Betyg 3.3 av 5.
24 personer har röstat
Under 45 min att tillaga