Äggsallad med tonfisk på rostat bröd
![Äggsallad med tonfisk på rostat bröd](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_97318/cf_259/aggsallad_med_tonfisk_pa_rostat_brod.jpg)
Enkel att göra, lika god hemma som på utflykten. Packa äggsalladen med tonfisk och de rostade bröden för sig i en kylväska. När det är dags att äta lägger du ihop äggsalladen med tonfisken på det rostade brödet. Smaklig måltid!
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2014
![Äggsallad med tonfisk på rostat bröd](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_97318/cf_259/aggsallad_med_tonfisk_pa_rostat_brod.jpg)
Ingredienser
4 portioner
3 ägg
200 g tonfisk i olja
1/2 dl finskuren gräslök
4 msk majonnäs
2 krm salt
1 krm svartpeppar
3 krm chiliflakes
rostat bröd till servering
finskuren gräslök och körsbärstomater till garnering
För alla
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Fri från laktos, om lämpligt bröd används.
Fri från mjölkprotein, om lämpligt bröd används.
Innehåller ägg.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1399 KJ / 334 kCal
Fett22 g
Salt1.7 g
Kolhydrater14 g
Protein20 g
Kommentarer