Äggröra med gräddkokt persilja och ansjovis

Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Äggröra med gräddkokt persilja och ansjovis

Spännande recept på äggröra som du serverar med två riktiga husmansklassiker: smarrig gräddkokt persilja och små salta ansjovisfiléer. Har sin givna plats på påskbordet eller en lyxig brunch.

Äggröra med gräddkokt persilja och ansjovis

Ingredienser

8 bufféportioner

Gräddkokt persilja

3 schalottenlökar
1 tsk smör
2 dl vispgrädde
2 krukor persilja
salt
svartpeppar

Äggröra

100 g ansjovisfiléer
1 1/2 msk ansjovisspad
8 ägg
1 dl vispgrädde
1 tsk smör

Gör så här

00:05:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Jansson
    Betyg 3.2 av 5.42 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Birgittas bästa köttbullar
    Betyg 2.7 av 5.24 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Pytt Jansson
    Betyg 4.3 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Älgköttbullar med kryddpeppar
    Betyg 4.6 av 5.13 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Lyxig Janssons extra allt
    Betyg 4.8 av 5.39 personer har röstat
    Receptet har 12 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Gammelmormors köttbullar
    Betyg 3.5 av 5.108 personer har röstat
    Receptet har 28 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad