Ägghalvor med räkor och pepparrotskräm
Dessa ägghalvor med räkor passar perfekt till både julbord, påsk och midsommar. Dessutom är det hur enkla som helst att göra: toppa bara kokta ägghalvor med pepparrotskräm, räkor och dill.
Ett recept från:
Buffé nr 11, 2020
Ingredienser
8 portioner
8 ägg
1 dl crème fraiche
1 msk pepparrotsvisp
salt
svartpeppar
Till servering
ca 16 skalade räkor
färsk dill
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Ska man vispa med elvisp?
Martina
2021-03-28Hur kan räkor vara med under rubriken vegetariska rätter?
Anna
2020-12-10Hej Anna! Tack för din kommentar. Var ser du en vegetarisk rubrik? Jag kan inte se att den har en sådan kategori. Hälsningar Ulrika
Redaktionen
2020-12-11Vad är pepparrotsvisp?
Anniela
2020-12-02Hej Anniela! Pepparrotsvisp är en produkt som ofta säljs i en tub, den är mildare än vanlig riven pepparrot. Fråga din ICA-handlare om de kan ta in den i sitt sortiment om de inte redan har den. Alt kan du smaka av crème fraichen med lite riven pepparrot. Hälsningar Ulrika
Redaktionen
2020-12-03