Ägghalvor med räkor och pepparrotskräm

Dessa ägghalvor med räkor passar perfekt till både julbord, påsk och midsommar. Dessutom är det hur enkla som helst att göra: toppa bara kokta ägghalvor med pepparrotskräm, räkor och dill.
Ett recept från:
Buffé nr 11, 2020

Ingredienser
8 portioner
8 ägg
1 dl crème fraiche
1 msk pepparrotsvisp
salt
svartpeppar
Till servering
ca 16 skalade räkor
färsk dill
Gör så här
00:12:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Supergott om man gillar pepparrot 👍🏽
Elisabeth
2024-12-19Ska man vispa med elvisp?
Martina
2021-03-28Hur kan räkor vara med under rubriken vegetariska rätter?
Anna
2020-12-10Hej Anna! Tack för din kommentar. Var ser du en vegetarisk rubrik? Jag kan inte se att den har en sådan kategori. Hälsningar Ulrika
Redaktionen
2020-12-11