Krämig räksallad
En räksallad slår aldrig fel. I detta recept blandas räkorna med dill, gräslök och dijonsenap och tillsammans med både crème fraiche och majonnäs blir den härligt krämig. En klick pepparrot sätter pricken över i:et och den härliga röran är färdig att avnjutas.
Ett recept från:
Buffé nr 12, 2021
Ingredienser
4 portioner
200 g skalade räkor
1 msk hackad dill
1 msk hackad gräslök
1 dl majonnäs
1/2 dl crème fraiche
2 tsk dijonsenap
1 msk riven pepparrot
1 krm salt
1/2 krm peppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1069 KJ / 255 kCal
Fett24 g
Salt1.4 g
Kolhydrater1 g
Protein10 g
Kommentarer
Gottigottgott !
Lena
2024-09-11Denna är underbar 🤩
Janet
2024-08-29Sååå himla gott! Räksallad topp 10. Ingela.
Ingela
2024-04-14