Ägghalvor med najadlax, örtig majonnäs och hyvlad blomkål

Betyg 4.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Ägghalvor med najadlax, örtig majonnäs och hyvlad blomkål

Hyvlad blomkål är både gott och vackert, här i ett fräscht recept med kallrökt lax och majonnäs på ägghalvor och en salladsbädd. Det är inte var dag man får hyvla blomkål, men nu har du en anledning.

Ägghalvor med najadlax, örtig majonnäs och hyvlad blomkål

Ingredienser

8 bufféportioner
8 ägg
1 kruka dill
1 citron
1 1/2 dl majonnäs
150 g najadlax eller kallrökt lax
4 blomkålsbuketter
1 hjärtsalladshuvud

Gör så här

00:08:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

2 st
  • Vackert. Lättlagat så testar det någon av helgens dagar.

    Vincenzo

  • Ser så läckert ut att jag kommer att göra dessa till påskbordet!

    Inger

Testa liknande recept

  • Färskost med gräslök och najadlax
    Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Ägghalvor med räk- och oströra
    Betyg 4.4 av 5.47 personer har röstat
    Receptet har 7 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad