Ägghalvor med lax, kapris och citron
Ägghalvor till jul, midsommar och påsk är ett måste! Prova detta recept där varmrökt lax, smakrik kapris och frisk citron tillsammans med majonnäs blir en härlig röra att toppa ägghalvorna med.
Ett recept från:
Buffé nr 11, 2020
Ingredienser
8 portioner
8 ägg
100 g varmrökt lax
1 dl majonnäs
2 msk hackad kapris
1 tsk finrivet citronskal
2 msk finskuren gräslök (+ extra till dekoration)
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Inte igen utav er!!!!!! Vem hittar på detta? Majonnäs, räkor, rom och dill thats it punkt!!!!!
Christina
2021-03-30Hej Christina! Vad var det som inte var bra med receptet? Hälsningar Elina
Redaktionen
2021-04-01Lade till lite extra kapris och citron, bytte gräslöken mot dill. Blev super!
Angelica
2020-12-23