Ägg- och tonfiskröra

Betyg 2.6 av 5.105 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Ägg- och tonfiskröra

Ägg- och tonfiskröra är en smakrik röra som passar utmärkt på smörgåsen eller varför inte till den bakade potatisen. Tonfiskröran, med de hackade äggen, får också smak av rödlök samt chilisås och chiliflakes. Med lite hackad dill på toppen har du ett perfekt och mättande pålägg till brödet.

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2004

En djup tallrik med ägg- och tonfiskröra och några skivor grovt bröd vid sidan av.

Ingredienser

4 portioner
3 ägg
1 förp tonfisk i olja (à 170 g)
1/2 rödlök
2 dl majonnäs
2 msk chilisås
1 krm chiliflakes
2 msk hackad dill
salt
svartpeppar

Till servering

bröd

Gör så här

00:00:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Näringsvärdet är beräknat utan bröd.
Energi1859 KJ / 444 kCal
Fett41 g
Salt2.2 g
Kolhydrater5 g
Protein14 g

Testa liknande recept

  • Hot tuna pasta
    Betyg 3.6 av 5.66 personer har röstat
    Receptet har 18 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Tonfiskwrap med majs och gurka
    Betyg 4.2 av 5.50 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Tonfiskburgare med grönsaksstavar
    Betyg 3.3 av 5.12 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad