Ägg- och pestociabatta med mozzarella

0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Ägg- och pestociabatta med mozzarella

Många olika smaker i skön förening har du i denna läckra smörgås på ciabatta, pesto, mozzarella och lufttorkad skinka. Uteslut skinkan så blir den vegetarisk.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2012

Ägg- och pestociabatta med mozzarella

Ingredienser

4 portioner
2 ciabattabröd
4 ägg
2 buffelmozzarella (à 125 g)
4 kronärtskockshjärtan i olja (gärna grillade)
1 dl grön pesto
8 skivor lufttorkad skinka
basilikablad till garnering
1 msk olivolja
flingsalt
nymalen svartpeppar

Gör så här

00:05:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Pizza bianca med sardeller och citron
    Betyg 3.7 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Surdegsbröd med svart tappenad
    0 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Italiensk picknickmacka
    Betyg 4.6 av 5.13 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Toast med kantarellost och bresaola
    Betyg 4.7 av 5.11 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad