Ägg Benedict med ciabatta och parmaskinka

Betyg 3.8 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Ägg Benedict med ciabatta och parmaskinka

Ägg Benedict på ciabatta med tapenade, skivor av tomat och mozarella, färsk basilika, pocherade ägg, parmaskinka och hollandaise. Ett spännande recept med smak av Italien.

Ägg Benedict med ciabatta och parmaskinka

Ingredienser

4 portioner

Hollandaisesås

150 g smör
2 äggulor
2 msk torrt vitt vin
1 krm salt
1/2 msk citronsaft

Pocherat ägg

1 l vatten
3 msk ättiksprit (12%)
4 ägg

Tillbehör

2 tomater
1 mozzarella (à 125 g)
4 skivor ciabattabröd
1 dl tapenade på soltorkade tomater
1 kruka basilika
8 skivor parmaskinka
svartpeppar

Gör så här

00:02:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2761 KJ / 660 kCal
Fett54 g
Salt3 g
Kolhydrater18 g
Protein23 g

Testa liknande recept

  • Ciabatta med lök, skinka & mozzarella
    Betyg 4.5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Vegansk prinsesstårta
    Betyg 3.7 av 5.47 personer har röstat
    Receptet har 15 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Kakdeg med choklad och mint
    Betyg 3.4 av 5.11 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Citron- och ingefärssnitt
    Betyg 3.5 av 5.11 personer har röstat
    Receptet har 8 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad