Ädelostfyllda älgrulader

Betyg 2.5 av 5.14 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Ädelostfyllda älgrulader

Ädelostfyllda älgrulader gjorda på älgstek med en sky av tomatpuré och vitt vin. Ruladerna serverar du tillsammans med gul lök, purjolök och persiljerot som fått ta smak av skyn under tillagningen. Ädelosten i älgruladerna ger en rik smak till maten.

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2010

Ädelostfyllda älgrulader

Ingredienser

4 portioner
1 gul lök
1 purjolök
1 stor persiljerot (eller palsternacka)
ca 700 g älgstek, gärna av innanlår
1 tsk salt
2 krm peppar
150 g ädelost
1 dl tomatpuré
4 dl rött vin eller vatten
ädelost till garnering

Gör så här

00:15:00
01:30:00
00:20:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

2 st
  • Kan man ta vanlig lövbiff?

    Susanne

  • Jag råkade sätta vitt vin istället för rött, palsternacka och morötter. mmm, en av våra nya favoriter, och till detta kokar vi penne pasta. har lagat detta några gånger sedan jag såg receptet i buffé

    Nina

Testa liknande recept

  • Sjömansbiff (i lergryta)
    Betyg 2.6 av 5.134 personer har röstat
    Receptet har 13 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Vårig älggryta
    Betyg 2.7 av 5.53 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Sjömansbiff
    Betyg 4 av 5.333 personer har röstat
    Receptet har 54 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Ädelostfyllda dadlar
    Betyg 4.3 av 5.10 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Ädelostskorpor
    Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad