Toast med lammfärsbiffar och chèvre
Laga en gratinerad toast med chèvre och lammfärsbiff på skivat surdegsbröd med en bas av tomatkräm. Toasten serveras tillsammans med en sallad med sojabönor och oliver.
Ett recept från:
Buffé nr 3, 2023
Ingredienser
4 portioner
Redan färdigt
1/3 sats tomatsallad med rostade tomater (se länk i steg 2)
4 lammfärsbiffar (se länk i steg 2)
ca 200 g getost
4 skivor levainbröd
Dressing
3 msk olivolja
1 msk vitvinsvinäger
1 tsk dijonsenap
1/2 tsk torkad örtkrydda (gärna franska örter)
Sallad
65 g blandad sallad
2 dl frysta tinade sojabönor
2 dl oliver
För alla
Innehåller laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd. Gör glutenfria lammfärsbiffar.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer