Pytt på gnocchi, falukorv och grönkål

Betyg 4.1 av 5.72 personer har röstat
Receptet har 16 kommentarer
Pytt på gnocchi, falukorv och grönkål

Pytt med en twist! Här gör vi pytt i panna med färsk gnocchi, strimlad falukorv, skuren grönkål och krispiga rostade hasselnötter. Servera med parmesan och senap. Snabbt, enkelt och en otroligt god vardagsrätt.

Ett recept från:
Buffé nr 2, 2019

Pytt på gnocchi, falukorv och grönkål

Ingredienser

4 portioner
400 g falukorv
400 g färsk gnocchi
3 msk smör
150 g skuren grönkål
1 dl rostade hasselnötter
1/2 tsk salt
2 krm svartpeppar

Till servering

riven eller hyvlad parmesan
grovkornig senap

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

16 st
  • Bytte grönkål mot svartkål och parmesan mot västerbottensost. Gjorde senapsgrädde till (vispad grädde med stark senap i). Blir lite torrt annars.

    Anders

  • Jag använde lite olika starkare korvar i ställe för falukorv, så gott . /Suss

    Susanne

  • Torrt och tråkigt tycker jag

    Jan

Näringsvärde per portion

Energi3416 KJ / 808 kCal
Fett43 g
Salt3.02 g
Kolhydrater77 g
Protein25 g

Klimatguide

1,40 - 2,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

  • Stekt falukorv med oststuvad grönkål
    Betyg 4.1 av 5.33 personer har röstat
    Receptet har 7 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Pastagnocchi med bacon och salvia
    Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Rostas med krämig gnocchi
    Betyg 4.3 av 5.8 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Gnocchi med tomat och mozzarella
    Betyg 4.4 av 5.176 personer har röstat
    Receptet har 17 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad