123 lag

3-2-1, klara-färdiga-gå! Nu rör vi ihop en superduperenkel 123 lag som du kan använda till alla möjliga sorters inläggningar av sill och grönsaker. Rom kanske inte byggdes på en dag men en 123 lag fixar du på några sekunder.

Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
16 stJag tycker också det blev bättre när man kokar det. /Anders
Anders
Gotte
Monica
Jag kokade tyckte det bev bättre
Nina
1-2-3 lagen är alltför blaskig. Enligt klassiska Stora Kokboken och min Farmor ska en sillag bestå av 2dl ättika 12%, 3 dl vatten och 4 dl socker.
Johan
Kokar man inte?
Lena
Hej Lena! Denna lag behöver du inte koka. Hälsningar Lisa
ICA-köket
Lätt som en plätt och gott!
Christina
spelar det roll om man förvarar i kylskåp eller i skafferi?
Peter
Hej Peter! Jag tolkar din fråga som att du menar själva lagen, inte att du lagt in något i den. I så fall bör den klara sig i skafferi och även i kylen så klart. Men som alltid är det viktigt att man använder rena redskap och burkar när man ska använda en lag till inläggning. Lycka till. Hälsningar Ulrika
ICA-köket
Fråga: kan man använda Canderel i stället för socker? Mvh Hans B
Hans
Hej Hans! Nja, det är inget vi skulle rekommendera. Ev om du kontaktar Canderel om de har provat att göra en lag på deras produkt. Beror ju även på vad du ska lägga in i lagen hur den reagerar. Hälsningar Ulrika
ICA-köket
Lagom invecklat👍🏽
Andreas
Jag tycker att det ska vara sött, men med skarp smak av ättika.. Jag jobbar med 24% ättika &mer vatten eller gurksaft 👍 prova, det går att köra alla grönsaker mm. Mvh jobbat länge i kök🙏
Jonas