Vitkål och paprikasallad

Betyg 2.9 av 5.
39 personer har röstat
0
Vitkål och paprikasallad

Krämig sallad med saftig, finstrimlad vitkål och krispig paprika som bas. Smakstark upplevelse med både rostad kummin, persilja och ajvar relish som kryddkompisar. Salladen förgyller middagsbordet i 3 dagar om den förvaras i kylskåp.

Vitkål och paprikasallad

Ingredienser

8 portioner
700 g  vitkål
2   paprikor
2 tsk  kummin
1 dl  hackad persilja
3 dl  turkisk yoghurt
4 msk  ajvar relish
salt och svartpeppar

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri yoghurt.
Gör mjölkproteinfri: byt ut yoghurt mot havre-, soja- eller risbaserad yoghurtersättningsprodukt.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.9 av 5.
39 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi343 KJ / 82 kCal
Fett4 g
Salt0.4 g
Kolhydrater7 g
Protein3 g

Testa liknande recept

Citron- och honungsmarinerad fänkål och zucchini
Betyg 3.7 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Blomkål och morotssallad i tomat och basilikadressing
Betyg 2.5 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Morot- och ärtsallad med lime och mynta
Betyg 3.8 av 5.
13 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Råhyvlad fänkålssallad med ajvar relish
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Nudlar, svamp, sojabönor och ägg i citrongräsbuljong
Betyg 3.2 av 5.
31 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Rostad blomkål med morötter i garam masalayoghurt
Betyg 3.1 av 5.
20 personer har röstat
Under 45 min att tillaga