Alkoholfritt

Somriga drinkar

utan alkohol

Njut av långa, lata dagar med en nyttig drink. Sugen på en mango colada? Eller en virgin strawberry daiquiri? Känns ögonlocken tunga kanske en raw kaffe latte sitter fint. Här har du recepten!

 • Apple ginger

  Boosta hälsan med den här goda drycken gjord av äpplen, ingefära och citron. En riktig vitaminkick! Skiner solen? Då kan du gott servera med extra isbitar.

  Recept på Apple ginger

 • Mango colada

  Den här festliga drycken gör du av lime, kokosmjölk, mango och lite socker. Smaksätt gärna med skalet från limen. Lite som att smutta på en paradisö …

  Recept på Mango colada

 • Virgin strawberry daiquiri

  Ta en kvarts kilo jordgubbar, pressa i en lime och häll i 33 centiliter sockerdricka. Mixa! Svårare än så är det inte att göra en läskande Virgin strawberry daiquiri.

  Recept på Virgin strawberry daiquiri

 • Ginger tonic

  Den här goda drinken gör du av citron, ingefära, enbär och tonic. Servera i snygga glas, sätt en citronskiva på kanten, häll i ett par enbär och servera!

  Recept på Ginger tonic

 • Cold brew kaffe latte

  Om du mixar kallbryggt kaffe, hasselnötsmjölk och lönnsirap får du en raw kaffe latte. Smaksätt gärna med kardemumma och kanel. Uppiggande, supergott och hyfsat hälsosamt!

  Recept på Cold brew kaffe latte

 • Gurklemonad

  Den här goda törstsläckaren gör du av gurka, citron, vatten, is och lite socker. Häll upp i ett stort glas, garnera med citronskivor och njut! För extra smak, ha även i mynta.

  Recept på Gurklemonad