Mer för pengarna

Hos oss finns många olika möjligheter att handla till bra pris och få riktigt goda erbjudanden. För att du ska få koll på våra olika priserbjudanden har vi samlat dem under den gemensamma rubriken Mer för pengarna. Här finns allt från veckoerbjudanden och erbjudande till våra ”storstammisar” till våra priserbjudanden i butiken – Kvantumpris, Stammispris, Klipp och Tillfälligt parti.

Mer för pengarna handlar självklart också om vårt stora engagemang för Roslagen där vi stöder både lokala leverantörer och föreningar. Därför känns det bra både i plånboken och magen att handla hos oss!

Kvantumpris

Kvantumpris

Våra låga ordinariepriser på vanliga varor. Kvantumpris innefattar cirka 650 varor runtom i hela butiken som vi vet att du gillar lite extra. Dessa priser har vi matchat mot andra matbutikers, och vilka varor det gäller uppdateras hela tiden.

Tillfälligt parti

Pangpriser på varor som dyker upp i butiken med kort varsel. Håll utkik!

Veckoerbjudanden

Varje vecka, året om har vi erbjudanden på mängder av både vardagsvaror och godsaker inför helgen. Du hittar dem här i vårt blad och på vår hemsida.

Stammis

Som stammis hos oss får du alltid extra bra priser och personliga erbjudanden. Som stammis får du även poäng när du handlar.

Klipp

Minst 25 % rabatt. Du hittar alltid klipp i butiken.

Handla mer, få mer

Vi belönar dig som handlar mycket. Då får du olika utskick med extra bra erbjudanden.