Lunchmeny

ICANDERs Hälla lunchmeny

Dagens lunch vecka 46 kl. 10.30 - 14.30

Under sommaren har vi ett lunchalternativ och veckans vegetariska rätt för dagen att välja mellan.
Övrig varm mat serveras fram till 18.30 vardagar
och 17.30 lördagar
och 16.30 söndagar.


MÅNDAG

- Bouillabaisse med saffransaïoli och fänkålscrudité (Ä,S)

- Korvstroganoff med jasminris och bacon & löktopping (L,G)

 

TISDAG

- Kalops med rödbetor, kokt potatis och picklade grönsaker 
                                                      
- Örtbakad kyckling med dragonemulsion och rostad potatis (Ä,S)

                                  

ONSDAG

 - Köttfärslimpa med gräddsås, rårörda lingon och kokt potatis (G,L)

 - Pocherad sej med blåmusselvelouté och bryntsmörslungad potatis (L)

 

TORSDAG

- Fried chicken korean style med jasminris och chilicrème (G,L,Ä,S)

- Osso buco på karré med örtrisoni och saffranscrème (G,Ä,S)

 

FREDAG

- Gremulatabakad karré med tomatsky, krossad potatis smaksatt med rostad vitlök (L)

- Grekisk färsbiff med fetaost, oliver, tzatziki, rostad potatis och tomatsallad (G,L)

 

VECKANS VEGETARISKA

- Lasagne med tomat, parprika, parmesancrème och tomatsallad (G,L,Ä,S)

 

* Reservation för mindre ändringar* 
G -innehåller Gluten
L -innehåller Laktos
N -innehåller Nötter
S -innehåller Senap
Ä -innehåller Ägg
Vid funderingar om råvarornas ursprung är det bara att fråga personalen



LÖRDAG & SÖNDAG

Veckans helgtips kommer att serveras under helgerna och varierar från vecka till vecka.

Välkomna in för att ta del av denna veckas härliga helgtips.


 

        Dagens lunch kostar 120:- och serveras mellan kl. 10.30 - 14.30,
        måndag -  fredag.
        I dagens lunch ingår sallad, valfri kaffe och en sötsak.

Övrig varm mat serveras fram till 18.30 vardagar och 17.30 lördagar och 16.30 söndagar.