Övrig varm mat serveras fram till 18.30 vardagar och 17.30 lördagar
och 16.30 söndagar.
MÅNDAG
- Viltskavsgryta med potatismos och rårörda lingon
- Indisk kycklinggryta med jasminris och sesamkål
TISDAG
- Panerad sej med tartarsås, dillpotatis och pressgurka
- Rödvinsbrässerad fläskkarre med rostade rotfrukter och svamp-och dragonemulision
ONSDAG
- Köttfärslimpa med gräddsås. pressgurka och lingon
- Sotad lax med sesammajonnäs, jasminris och garigurka
TORSDAG
- Crispychicken med jasminris och krämig kimchi
- Högrevsgryta med pepparrotskräm, saltgurka och persiljeslungad potatis
FREDAG
- Coq au vin med potatispure och slungade morötter
- Timjanfärsbiff med chilibearnaise, rostad potatis och vitlöksstekta haircortsverts
VECKANS VEGETARISKA
- Grönärtsbiff med chilibearnaise, ingefärsrostad spetskål och rostade solroskärnor
* Reservation för mindre ändringar
LÖRDAG & SÖNDAG
Veckans helgtips kommer att serveras under helgerna och varierar från vecka till vecka.
Välkomna in för att ta del av denna veckas härliga helgtips.
Dagens lunch kostar 120:- och serveras mellan kl. 10.30 - 14.30,
måndag - fredag.
I dagens lunch ingår sallad, valfri kaffe och en sötsak.
Övrig varm mat serveras fram till 18.30 vardagar och 17.30 lördagar och 16.30 söndagar.