Lunchmeny

Dagens lunch vecka 46 kl. 10.30 - 14.30
Under sommaren har vi ett lunchalternativ och veckans vegetariska rätt för dagen att välja mellan.
Övrig varm mat serveras fram till 18.30 vardagar och 17.30 lördagar
och 16.30 söndagar.
MÅNDAG
- Bouillabaisse med saffransaïoli och fänkålscrudité (Ä,S)
- Korvstroganoff med jasminris och bacon & löktopping (L,G)
TISDAG
- Kalops med rödbetor, kokt potatis och picklade grönsaker
- Örtbakad kyckling med dragonemulsion och rostad potatis (Ä,S)
ONSDAG
- Köttfärslimpa med gräddsås, rårörda lingon och kokt potatis (G,L)
- Pocherad sej med blåmusselvelouté och bryntsmörslungad potatis (L)
TORSDAG
- Fried chicken korean style med jasminris och chilicrème (G,L,Ä,S)
- Osso buco på karré med örtrisoni och saffranscrème (G,Ä,S)
FREDAG
- Gremulatabakad karré med tomatsky, krossad potatis smaksatt med rostad vitlök (L)
- Grekisk färsbiff med fetaost, oliver, tzatziki, rostad potatis och tomatsallad (G,L)
VECKANS VEGETARISKA
- Lasagne med tomat, parprika, parmesancrème och tomatsallad (G,L,Ä,S)
* Reservation för mindre ändringar*
G -innehåller Gluten
L -innehåller Laktos
N -innehåller Nötter
S -innehåller Senap
Ä -innehåller Ägg
Vid funderingar om råvarornas ursprung är det bara att fråga personalen
LÖRDAG & SÖNDAG
Veckans helgtips kommer att serveras under helgerna och varierar från vecka till vecka.
Välkomna in för att ta del av denna veckas härliga helgtips.
Dagens lunch kostar 120:- och serveras mellan kl. 10.30 - 14.30,
måndag - fredag.
I dagens lunch ingår sallad, valfri kaffe och en sötsak.
Övrig varm mat serveras fram till 18.30 vardagar och 17.30 lördagar och 16.30 söndagar.