Matinspiration

Vad blir det för mat?

Här hittar du våra godaste recept lagade på veckans erbjudanden och inspiration till säsongens råvaror.

Veckans middagstips

Cheesecake i glas med pepparkaka och lingon
Betyg 4.4 av 5.
83 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Vitkålsnudlar med champinjoner och sojabönor
Betyg 4.5 av 5.
15 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Pizza med skinka och mozzarella
Betyg 3.9 av 5.
19 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Halstrad tonfisk med chilimajonnäs
Betyg 3.9 av 5.
9 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Köttfärsgulasch med ostkräm
Betyg 4.4 av 5.
7 personer har röstat
Under 45 min att tillaga

Månadens skörd

Månadens skörd

Senaste numret

I det här numret har vi samlat ihop julens goda recept. Till exempel rätter på hur du drygar ut julbordsklassiker med vinterns gröna skörd. Kanske är du nyfiken på att veta mer och lite till om jordärtskockan? Bläddra framåt och möt denna lena och aromatiska rotfrukt, som får ta huvudrollen i några riktigt goda rätter. Och om du vill få inblick i finska jultraditioner, kan du läsa om Simon Selin, delägare i HEJM, som är en restaurang med fokus på det finska köket. Det och mycket mer väntar på dig i detta nummer – nu är det bara att börja bläddra!

Till tidningen

Den gröna, goda julen

Maxa årets julbuffé med vinterns skörd.

Ägg- och potatishalvor med räk- och tångröra
Betyg 4.6 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Gravad morot och lax med äpple och senapsdressing
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Över 12 timmar att tillaga
Glöggmarinerade revbensspjäll med rotfrukter
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Över 12 timmar att tillaga
Rödbetssallad med äpple och rostade valnötter
Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Sallad med rå brysselkål, apelsin och mandel
Betyg 4.2 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ugnsbakad spetskål med ingefära och soja
Betyg 4.7 av 5.
15 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Filodegsrulle med grönkål och mandelpotatis
Betyg 4.6 av 5.
11 personer har röstat
Under 45 min att tillaga

En råvara, tre recept

Låt den smakrika skockan ta plats i vinterns rätter!

Gratinerade jordärtskockor
Betyg 4 av 5.
7 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Jordärtskocksaioli
Betyg 5 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Potatis- och jordärtskockskaka
Betyg 4.2 av 5.
35 personer har röstat
Över 60 min att tillaga