Vad blir det för mat?
Här hittar du våra godaste recept lagade på veckans erbjudanden och inspiration till säsongens råvaror.
Veckans middagstips
Månadens skörd
Senaste numret
I detta nummer omfamnar vi helgmyset med smårätter, krämiga dippsåser, något gott i glaset och festivalens glitter från soffan. Vi har valt ut små rätter i olika storlekar och smaker som förgyller dina mysiga stunder. Dessutom tar vi oss tillbaka till 90-talet och återupplivar den klassiska bakpotatisen med tre fantastiska recept. Och sist men inte minst så ger matkreatören Zofia Selimi oss en inblick i den romska matkulturen. Upplev smakerna, traditionerna och kärleken till mat på ett nytt sätt.
Följ med in i ett färgsprakande nummer fullt av helgmys och massor av matglädje.
Smaklig läsning!
Helgens festliga smårätter!
Enkel och god plockmat till helgmyset.
Gratinerad, bakad eller i skivor?
Bakpotatisen gör comeback!