ICA Kvantum Flygfyren

Jobba med oss

Det finns flera olika tjänster hos oss på Flygfyren. Oavsett om du jobbar i kassan, plockar upp varor eller står bakom delikatessen är du vårt ansikte utåt. Det är dig kunderna träffar och kan prata med. Vi är många som arbetar här, allt från medarbetare som jobbar extra i kundavslutet till färskvaruchefer och experter på ekonomi med flera, men alla med det gemensamma, att vi älskar mat och gillar att göra det lilla extra för kunden!

Så, älskar du mat, har en känsla för service, är engagerad och intresserad av att utveckla både dig själv, dina kollegor och butiken?
Då ska du bli en av oss!

Sommarrekrytering

Den 3:e februari 2024 kommer vi ha Öppet hus med audition för butiksmedarbetare till Kundavslut (kassa/kundtjänst) och varuplock på avdelningarna.

Övriga tjänster till ICANDERs, Roslagsköket, bageriet och de manuella avdelningarna, sker rekryteringen genom Higher.
Klicka på länken nedan för att komma till dom ansökningarna.

Vill du jobba hos oss på Flygfyren?

Klicka på länken nedan för att se lediga tjänster annars ser vi fram emot att du skickar in en spontanansökan till jobbansokan.flygfyren@kvantum.ica.se för vi är alltid på jakt efter matälskande servicestjärnor.

I samband med ansökan behöver vi behandla dina personuppgifter. Läs mer om behandlingen av dina personuppgifter på ica.se/butiker/dataskydd/personuppgifter/

Lediga tjänster