Kött och fisk över disk

Välkommen till oss när du är ute efter läckra råvaror från hav och hagar. Hos oss hittar du bland annat egenmörat kött, nymald färs och unika styckdetaljer från lokala gårdar och i vår fiskdisk finner du färsk fisk alla dagar i veckan.

Fina fisken

Det är inte för inget som vi blev korade till Årets Fiskavdelning 2018 på Svenska Dagligvarugalan. I vår välfyllda fiskdisk hittar du färska godsaker från nära vatten!

Förutom olika sorters fisk från bland annat Fogdö Lax och Roslagsfisk, så erbjuder vi även en uppsjö av musslor och skaldjur. Och när det är säsong kokar vi själva kräftor som fiskats ur sjön Erken. Mer lokalt än så kan det knappast bli!

Kött från trakten

Vi värnar om vårt lokalsamhälle, våra närmiljöer, och strävar efter att arbeta med mat på ett så hållbart sätt som möjligt. Detta gör vi framförallt genom att stötta och erbjuda råvaror från våra lokala producenter! Och just kött är en råvara där vi inte behöver inte förflytta oss mer än några kilometer för att hitta fantastiska produkter av utmärkt kvalitet!

Hos oss finner du köttdetaljer från bland annat Lövsta Kött och Roslagskött. Vill du upptäcka mer av vårt lokalproducerade sortiment? Håll utkik efter märkningen Flygfyrens Lokala, så vet du att maten du äter kommer från trakten.

Härstyckat

Mycket av det kött som vi tar in från våra lokala producenter styckar vi själva, här i butik! Allt för att korta ner leverantörskedjan för miljön, hålla koll på kvalitet, och kunna erbjuda våra kunder färska och fina köttdetaljer.

Förutom att du i vår manuella köttdisk kan välja mellan många olika sorter och stycken, så är det även här som du hittar vår egenmalda köttfärs! Håll utkik efter märkningen Flygfyrens Lokala, så vet du att maten du äter kommer från trakten.

Delikatesser i fiskdisken

Förutom den färska fisken så är det i vår fiskdisk som du även hittar våra egengjorda såser, röror, räksmörgåsar, laxbakelser, och allt annat som sätter guldkant på en middag i havets tecken. Kom förbi och plocka upp en aoili till dina räkor, en romsås till laxen, eller varför inte unna er räkstubbe till förrätt?

Och du, håll utkik efter märkningen Flygfyrens Egna! Då vet du att maten är lagad i butik av oss, med extra mycket kärlek.