Skaldjurstortilla med avokadosås
Medelhavsinspirerad skaldjurstortilla med avokadosås. Fantastiskt ljuvligt med räkor, crabfish och mosad avokado. Crème fraiche med hackad rödlök blandad med avokadosåsen i tortillabröd. Du får en superb måltid.
Ett recept från:
Buffé nr 8, 2001
Ingredienser
4 portioner
1 burk räkor i lake (à 300 g)
1 burk crabfish i lake (à 360 g)
1 liten rödlök
2 små tomater
1 kruka persilja
1/2 dl olja
1 citron
2 mogna avokador
1 dl crème fraiche
salt och peppar
1 paket mjuka, små tortillabröd (1 paket motsvarar 8 st)
1 msk olja till pensling
För alla
Fri från ägg.
Gör glutenfri: använd glutenfria tortillabröd.
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: använd imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer