Rostade salta mandlar
Så enkelt och så gott. Rostade salta mandlar är ett knaprigt tilltugg som är trevligt att servera. Du gör dem snabbt och resultatet blir enastående. Gillar du mandlar? Testa också våra brända mandlar.
Ett recept från:
Buffé nr 10, 2007
Ingredienser
4 dl
2 dl vatten
2 msk salt
200 g oskalad sötmandel
För alla
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Nyttigt och mycket gott snacks
Karin
2024-01-12Med dubbla mängden salt, blir det kanon
Anne-li
2024-01-01Gjorde 200g i airfryern. Preheat, i med mandeln och saltade lite extra på nötterna. Bake 150 grader 20 min sedan 100 grader 15 min. Lät svalna I korgen. Det ska knäppa I nötterna när dom svalnar annars är dom inte klara. Ska salta på lite mer nästa gång då korgen släpper igenom mer än när du gör på plåt. Glöm inte skaka korgen så nötterna vänder sig. Fyll inte korgen mer än ett lager. Jenny
Jenny
2023-12-23