Potatissallad med rabarber och kapris

Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
1
Potatissallad med rabarber och kapris

Potatissallad med rabarber och kapris tillagar du på under en halvtimme. Dijonsenap och fräsch vårlök ger potatissalladen god smak. Du garnerar med dill som ger trivsam smak och lite färg.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2007

Potatissallad med rabarber och kapris

Ingredienser

4 portioner
800 g  kokt, kall, skalad potatis
1   rabarberstjälk
1   liten knippa salladslök
1   burk cornichons (à ca 130 g)

Dressing

1 1/2 dl  olivolja
1 dl  dill + till garnering
3 msk  kapris
1/2 dl  vitvinsvinäger
2 msk  dijonsenap
2 tsk  salt
1/2 tsk  svartpeppar

För alla

Fri från gluten, mjölkprotein, laktos och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat

Kommentar

Mycket gott, vi använde färskpotatis, färsk rödlök och lite mindre med svartpeppar. Serverade med grillad kassler, paprika, champinjoner och en kall öl. Sommarmat!

Ulf göran

2007-06-27

Testa liknande recept

Picklad rabarber och rädisa
Betyg 4.1 av 5.
7 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Grillad lax med potatissallad och tonfiskkräm
Betyg 3.4 av 5.
94 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Laxtartar på sked
Betyg 2.6 av 5.
55 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tartarsås
Betyg 4.2 av 5.
34 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Rabarberlängtan
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rabarbercocktail
Betyg 3.8 av 5.
25 personer har röstat
Under 15 min att tillaga