Pistou på persilja och alger

Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
0
Pistou på persilja och alger

Pistou är en variant på pesto som inte innehåller ost eller nötter. Här gör vi en spännande variant av persilja och alger! Servera pistoun till bröd, fiskrätter eller som tillbehör till grillat.

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2019

Pistou på persilja och alger

Ingredienser

ca 2 dl
200 g  persilja
6   noriark
2 1/2 dl  neutral olja
salt

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Näringsvärdet är beräknat på 1 dl.

Gör så här

Tips

Pistoun passar bra till bröd men är även god till fiskrätter eller som tillbehör till grillat.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi4352 KJ / 1040 kCal
Fett113 g
Salt1 g
Kolhydrater7 g
Protein5 g

Testa liknande recept

Morotstzatziki
Betyg 4.3 av 5.
9 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Gremolata
Betyg 3.5 av 5.
32 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Salviagremolata
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Fetaspread med valnötter
Betyg 2.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Persiljepesto
Betyg 4.2 av 5.
17 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Picklessalsa
Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
Under 15 min att tillaga