Kantarellsnittar med chèvre

Betyg 3 av 5.
145 personer har röstat
3
Kantarellsnittar med chèvre

Fräs kantareller, eller annan svamp, i smör med hackad vitlök. Krydda med hackad persilja, salt och peppar. Lägg på rostade baguettebitar och toppa med chèvre. Gratinera i ugn tills osten fått lite färg. Lyxigare snitt får man leta efter!

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2014

Kantarellsnittar med chèvre

Ingredienser

4 portioner
250 g  kantareller eller annan svamp
1   vitlöksklyfta
2 msk  smör
1 krm  salt
1/2 krm  peppar
12   rostade baguetteskivor
12   bitar getost av chèvretyp

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
145 personer har röstat

Kommentarer

Otroligt gott och så enkelt att göra! Förvånad att receptet inte har 5 stjärnor.

Rebecka

2021-09-22

Otroligt goda! Serverades som ett tilltugg innan huvudrätten och uppskattades av alla gäster👍🏼.

Anna

2020-07-06

Bland det godaste jag ätit, en kombo jag aldrig kommit på själv

Gun-britt

2016-07-04

Näringsvärde per portion

Energi1480 KJ / 354 kCal
Fett9 g
Salt1.78 g
Kolhydrater50 g
Protein13 g

Testa liknande recept

Kantarellpizza med getost
Betyg 3.6 av 5.
88 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kantareller med getost och cottage cheese
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Chèvrekräm
Betyg 3.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Örtkryddad kycklingfilé med varm pastasallad
Betyg 3.8 av 5.
13 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Calzone med getost och sötpotatis
Betyg 3.1 av 5.
87 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Toast med lammfärsbiffar och chèvre
Betyg 5 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga