Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

Kantareller med getost och cottage cheese

(1)
30 MIN | Medel
Kommentarer
Spara
Börja laga

Nyplockade kantareller är för många det godaste som finns. Speciellt om kantarellerna får stekas och ackompanjeras med fyllig cottage cheese och krämig getost på ett knaprigt knäckebröd.

Ingredienser

Portioner: 1
  • 2 msk getmesostar (helst färsk)
  • 1 msk cottage cheese
  • 1 grovt knäckebröd
  • 1 dl kantareller
  • timjan
  • salt och peppar
Lägg till i inköpslistan

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 1 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Blanda getmesost och cottage cheese. Bred blandningen på brödet.
  2. Stek svamparna med lite timjan, salt och peppar. Lägg dem på ostmassan.
  3. Pryd med en kvist timjan och njut av mackan.