Recept

Fiskpinnar med krasse- och gurksallad

Frasig fiskpinnar med en grön sås av yoghurt, fransk senap, citronjuice, smörgåskrasse och gurka. Lättlagat och aptitligt. Du serverar fiskpinnarna med kokt potatis och grovt rågbröd.

Detta är ett recept från Buffé nr 8, 2002.

Ingredienser

  • 1 pkt fiskpinnar
  • 1 ask smörgåskrasse
  • 1 dl naturell yoghurt
  • 1 msk fransk senap
  • 1 msk citronjuice
  • 1 st gurka

Gör så här

  1. Stek fiskpinnarna enligt anvisning.
  2. Mixa smörgåskrasse, naturell yoghurt, fransk senap och citronjuice i matberedare till en ljusgrön sås. Skala och skiva gurkan tunt med en osthyvle. Blanda med såsen. Krydda med salt och peppar.
  3. Lägg upp fisken och gurksalladen på tallrikar. Servera med kokt potatis och grovt rågbröd.