Enchiladas med fetaost

Betyg 2.3 av 5.
9 personer har röstat
0
Enchiladas med fetaost

Underbart goda enchiladas med fetaost, kyckling och en härlig sås av anchochili, chilifrukt och krossade tomater tillagas på under 45 minuter. Strö den kvarvarande salsan, vitlök och riven ost över dessa hoprullade enchiladas innan de serveras.

Ett recept från:
Buffé nr 2, 2001

Enchiladas med fetaost

Ingredienser

6 portioner
12   tortilla
4 msk  vegetabilisk olja
100 g  smulad fetaost
1   silverlök eller rödlök

Fyllning

2 1/2 dl  riven ost (t ex cheddar eller grevé som smälter bra)
hackad tillagat kycklingkött (t ex färdiggrillad kyckling)

Sås

4   vitlöksklyftor
3 1/2 dl  vatten
6   torkade anchochili (delade och rensade)
2   små torkade chilifrukter (som árbol eller japonés)
2   burkar krossade tomater (à 400 g)
1/2 tsk  mald spiskummin
1/2 tsk  oregano
1 tsk  salt

Gör så här

Receptet är avsett för 6 portioner.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.3 av 5.
9 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Mozzarella i bowl med avokado- och basilikadressing
Betyg 4.1 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Enchiladas med tonfisk och majs
Betyg 4.2 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Enchiladas med kyckling och tortillabröd
Betyg 2.6 av 5.
19 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tacos de Mole negro
Betyg 3.3 av 5.
69 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kycklingenchilada
Betyg 4.3 av 5.
95 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Tonfisk- och paprikafylld enchilladas
Betyg 3.9 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga