Pulled chicken, pulled pork och pulled salmon smakar ljuvligt i tacos. Och orkar du inte knåpa ihop det själv så har ICA fixat biffen åt dig. Det enda du behöver göra är att hacka grönsakerna och kanske syra rödlöken.

TIPS: Här har vi samlat alla smarriga recept på tacos, taco-hej!

Pulled pork drog in som en löpeld över vårt avlånga land och helt plötsligt stod alla och masserade in rökiga såser på fläskkarré och landets alla ugnar gick på högvarv. Sedan avancerade vi till pulled chicken och pulled salmon, men det bästa av allt är att du inte längre behöver stå i timmar vid ugnen och vänta på att maten ska bli klar utan nu är allt förberett åt dig.

 • Pulled pork

  Pulled pork

  I tacos smakar pulled pork ljuvligt och fredagsmyset blir ännu härligare när du kan köpa den färdiglagad.

  Gör en guacamole till!

 • Pulled salmon

  Pulled salmon

  Gillar du fish tacos så kommer du älska pulled salmon! Hotta upp den med syrad rödlök, färsk koriander och chili.

  Pulled fish taco med mangosalsa och tortillabröd

 • Pulled chicken

  Pulled chicken

  Kyckling är som gjort för att ha i tacos och pulled chicken tar fram saftigheten i köttet och får din taco att smaka ljuvligt. Ett tillbehör som kommer få din pulled chicken taco att smaka ljuvligt är

  creamed corn

 • Pulled oumph taco style

  Pulled oumph taco style

  Pulled oumph är ett sojabaserat alternativ till kött, som har en trådliknande textur som påminner om pulled pork. Oumphen steker du som vanligt kött. Fyll sedan tortillabröd med sojaköttet och toppa med hemgjord tomatsalsa och fräscha grönsaker.

  Pulled oumph taco style

 • Blomkålstacos

  Blomkålstacos

  Om du vill köra helt vegetarisk men ändå vill ha den där långkokta känslan så är blomkål ett hett tips. Passar perfekt i tacos och kålen tar smak av de andra ingredienserna och skapar en härlig taco-symfoni av smaker.

  Blomkålstacos