Hoppa till sidans innehåll

Chokladbollar är kanske det godaste, enklaste och mest uppskattade bakverket vi har. Och visst är det kul när man kan variera en sån kär favorit! Här bjuder vi på sex varianter av chokladbollar som var och en har sin alldeles egna twist.

Tips: Kan du inte få nog? Här hittar du alla våra chokladbollerecept.

 • Chokladbollar

  Dessa chokladbollar får en liten karamellsmak av att smöret först får puttra. Rulla chokladbollarna i kokos eller pärlsocker, det som du själv föredrar.

  - Chokladbollar

  Spara

 • Chokladbollar med brynt smör

  Det är barnsligt gott med chokladbollar, och de blir ännu godare om du gör dem med brynt smör. Det ger chokladbollarna en mumsig knäcksmak som är svår att motstå. En skvätt starkt kaffe i smeten är inte fy skam det heller!

  - Chokladbollar med brynt smör

  Spara

 • Choklad- och kaffebollar

  Sugen på en choklad- och kaffeboll efter maten? Dessa lite nyttigare godingar innehåller även pumpakärnor, kokos, torkade dadlar och honung.

  - Choklad- och kaffebollar

  Spara

 • Havrebollar

  Enkelt recept på chokladbollar med havre perfekt att servera till exempelvis kalas. Havrebollarna gör du av smör, kakao, socker, havregryn och vatten. Rulla bollarna i kokos, nötter eller sesamfrön. Barnsligt gott!

  - Havrebollar

  Spara

 • Chokladbollar (glutenfria)

  Superenkla och goda chokladbollar utan tillsatt socker med helt vegetabiliska ingredienser. Chokladbollarna innehåller inget gluten och passar även dig som är vegan eftersom de görs på kokosolja. Perfekta att plocka fram när sötsuget sätter in!

  - Chokladbollar (glutenfria)

  Spara

 • Bajsemojis

  Gulligare bajskluttar har vi sällan skådat. Vanlig chokladbollssmet formas till de här söta bajsemojisarna. Vi kan nog lova att de blir barnens favorit!

  - Bajsemojis

  Spara