Will it blend?

Blenders för soppor, smoothies och smör

Med en blender i köket öppnar sig nya kulinariska möjligheter och den är användbar till alla måltider. Mixa en smoothie till frukost, nötsmör till mellanmålet, en soppa till lunchen eller krossa is till drinken. Här listar vi vilken typ av blender som passar till vad.
Tips: här hittar du alla recept på smoothies!

 • Blender med rymlig kanna

  Blender med rymlig kanna

  Med en vanlig blender gör du enkelt en härlig smoothie till frukost eller mellanmål. Kannan är rymlig så det räcker till många och funkar ju faktiskt att ställa fram på bordet. Eller varför inte ge soppan eller såsen några varv i blendern för den där fluffiga restaurangkänslan? Välj gärna en blender där kannan är både värme- och kyltålig.

 • High speed blender för hårda råvaror

  High speed blender för hårda råvaror

  En high speed blender har mycket högre varvtal än vanliga blender, upp emot 35 000 varv per minut. Då kan du mixa riktigt hårda ingredienser som nötter och frön. Du kan göra egen mandelmjölk eller eget jordnötssmör. Och en vanlig smoothie går mycket snabbare att mixa när du har bråttom och blir lenare i texturen med high speed blender.

 • Blender med bägare att ta med

  Blender med bägare att ta med

  En blender med bägare är toppen när du vill ha med dig din smoothie. Fyll bägaren med dina favoritingredienser och mixa. Skruva sedan loss hela bägaren, sätt på locket drickpip och ta ta med smoothien till träningen eller utflykten. Supersmidigt! Du får med två bägare så du kan överraska din kompis med en smarrig smoothie.

 • Ångkoka & mixa i ett för barnmat

  Ångkoka & mixa i ett för barnmat

  Gör enkelt hälsosam, hemmagjord barnmat i en 2-i-1 barnmatsmixer. Ångkoka först frukt, grönsaker, kött eller fisk. Vänd sedan bara på samma behållare och mixa till valfri konsistens - till slät puré eller till grövre konsistens. Lätt som en plätt.

 • Servera med stil

  Servera med stil

  Med den här blendern kan du välja att mixa direkt i den snygga glasbägaren, på med locket och i med sugröret – servera! Eller om du vill göra mer smoothie så använder du flaskan. Så bra!

Artiklar (1561)

Assistans i köket!

Välj rätt köksmaskin

Köksmaskin, matberedare, elvisp och stavmixer – bra maskiner som underlättar i köket. Men vad ska man välja?

För varmt & kallt!

Välj rätt termos

Vi hjälper dig att välja rätt termos vid olika tillfällen!

Goda tips!

Nyfiken på kefir?

Kefir är så mycket mer än frukost tillsammans med müsli och bär. Se våra användbara tips!