Fixa en skinkhand till halloween
Vi visar steg för steg hur du gör en extremt obehaglig men god skinkhand.
Dipp och grönsaker är en match made in heaven. Spexa till det en smula genom att forma grönsakerna till ett grönsaksskelett. Vi beskriver hur du gör.
Här hittar du alla recept som passar för halloween!
Du behöver blomkål, morötter, körsbärstomater, selleri, paprika och det viktigaste av allt...DIPP!
Börja med att skiva grönsakerna som på bilden. Inte superviktigt att du gör exakt som det ser ut. Låt kreativiteten flöda!
Placera ut grönsakerna på skärbrädan så att det formar ett skelett. Ta lite salladsblad på toppen och låtsas att det är skelett-hår...
Blanda ihop dippen och lägg i två oliver så att det ser ut som ögon. Klart!
Så här kan ett grönsaksskelett se ut, gulligt va!
Vi visar steg för steg hur du gör en extremt obehaglig men god skinkhand.
Vad sägs om pumpaaioli, hasselbackspumpa med fetaost eller en curry med butternutpumpa?
Hur ser din Halloweenpumpa ut i år? Här är 8 tips på pumpor för olika smaker. Vilket pumpaansikte gör du i år?
Vi visar hur du gör oerhört obehagliga korvfingrar till årets läskigaste högtid.
Vad kan jag som gravid äta på kräftskivan? Vår dietist svarar på frågorna.
Vi har frågat ICAs dietist Paula Frösell. Här hittar du svaren!
Här beskriver vi hur du med hjälp av termometer och kulprov tar reda på när kolan är klar!
När mörkret faller och höstvindarna viner: ha en stämningsfull kväll med sofistikerade smaker. På menyn står aperitivo, förrätt, varmrätt och en kusligt god dessert!