Fixa en skinkhand till halloween
Halloween!
Vi visar steg för steg hur du gör en extremt obehaglig men god skinkhand.
Nyttig halloween
Dipp och grönsaker är en match made in heaven. Spexa till det en smula genom att forma grönsakerna till ett grönsaksskelett. Vi beskriver hur du gör.
Här hittar du alla recept som passar för halloween!
Du behöver blomkål, morötter, körsbärstomater, selleri, paprika och det viktigaste av allt...DIPP!
Börja med att skiva grönsakerna som på bilden. Inte superviktigt att du gör exakt som det ser ut. Låt kreativiteten flöda!
Placera ut grönsakerna på skärbrädan så att det formar ett skelett. Ta lite salladsblad på toppen och låtsas att det är skelett-hår...
Blanda ihop dippen och lägg i två oliver så att det ser ut som ögon. Klart!
Så här kan ett grönsaksskelett se ut, gulligt va!
Halloween!
Vi visar steg för steg hur du gör en extremt obehaglig men god skinkhand.
Pumpasäsong
Vad sägs om pumpaaioli, hasselbackspumpa med fetaost eller en curry med butternutpumpa?
8 läbbiga tips!
Hur ser din Halloweenpumpa ut i år? Här är 8 tips på pumpor för olika smaker. Vilket pumpaansikte gör du i år?
Halloween
Vi visar hur du gör oerhört obehagliga korvfingrar till årets läskigaste högtid.
Gravid på kräftskivan
Vad kan jag som gravid äta på kräftskivan? Vår dietist svarar på frågorna.
Lyckas varje gång!
Här beskriver vi hur du med hjälp av termometer och kulprov tar reda på när kolan är klar!
Äggfrossa?
Vi har frågat ICAs dietist Paula Frösell. Här hittar du svaren!
Mythbusting
Lär dig vad som är sant och falskt om kräftor!
För den sofistikerade skräckälskaren
När mörkret faller och höstvindarna viner: ha en stämningsfull kväll med sofistikerade smaker. På menyn står aperitivo, förrätt, varmrätt och en kusligt god dessert!