Gör din röst hörd!

Tyck till om Buffé

Vi vill veta vad just du tycker om tidningen Buffé! Gå med i vår buffépanel och svara på några snabba frågor kring innehållet i tidningen och bli belönad som tack för hjälpen.

Registrera dig här!

När du är med och svarar belönas du med poäng som du sedan kan byta mot trisslotter eller donationer till Röda korset. Du är givetvis anonym i undersökningarna och din e-postadress används enbart i detta syfte.

Artiklar (559)

Framtidens fisk

Matpionjärerna – Gårdsfisk

Numera finns ett sätt att odla fisk som är effektivt och snällare mot vår natur – Gårdsfisk visar vägen.

Naturens råvaror

Matpionjärerna: Bergmans fisk & vilt

Prisbelönt och lokalproducerat mathantverk – Buffé har besökt butiken och rökeriet Bergmans Fisk och Vilt i utkanten av Vilhelmina i Lappland. Dessutom får vi lära oss att röka fisk.

Bläddra i tidningen Buffé!

Tidningsarkivet

Här hittar du alla utgivna nummer av Tidningen Buffé sedan 1995.

Kärleksfulla recept

Alla hjärtans dag middag

Visa din kärlek med en hemlagad trerättersmeny till Alla hjärtans dag middag!

Söndagspreppen!

Somriga smaker

Med lite prepp får du både en god söndagsmiddag och tre måltider för stundande veckan förberedda. Denna gång blir det bland annat paj med lax och rödbetor, rostad potatissallad, och lax carbonara.