Bild laddas
En godare jul

7 julgodsaker med bäst betyg

Här är recepten på juliga godsaker som ni har gett 4 – 5 stjärnor i betyg på ica.se! Det visar sig att ni verkligen älskar att äta pepparkakscheesecake, rocky road och polkachoklad i juletid.
Här hittar du alla våra julbakrecept

7 recept på juliga godsaker

Godsaker till jul är ett måste! Vi har samlat era favoriter med toppbetyg för att underlätta valmöjligheterna bland allt gott. Lycka till och smaklig jul!

 1. 1. Pehrs ljusa rockyroad

  140
  12

  Smaskigare godis går nog knappast att få – en mix av godsaker som ljus choklad, nötter, marshmallows, gelehallon och lakritskola gör dessa rocky road-munsbitar till något av det mest minnesvärda och lyxigaste i godisväg. Oslagbara!

  Pehrs ljusa rockyroad
 2. 2. Chokladbollar med oreo och polkagriskross

  36
  5

  Festliga och dekorativa polkagrisbollar med en härligt krispig fyllning gjord på polkakross, oreokakor och färskost. Så goda att det antagligen blir svårt att bara ta en. Vilken tur att receptet är på 36 smarriga bollar!

  Chokladbollar med oreo och polkagriskross
 3. 3. Cheesecake med pepparkaka och choklad

  97
  16

  Krämig cheesecake med pepparkakor, färskost, kvarg och choklad. Garnera med lingon och låt dina julgäster njuta av denna festliga variant av traditionell cheesecake. Det är en riktig vinnare.

  Cheesecake med pepparkaka och choklad
 4. 4. Godaste lussebullen

  1019
  196

  Saffransbullar ska vara mjuka, luftiga och sprida en härlig doft av saffran. Det är hur enkelt som helst att baka sådana bullar – följ bara det här receptet som är noga provbakat så kommer du att lyckas!

  Godaste lussebullen
 5. 5. Knäck i mikron

  318
  8

  Att göra knäck i mikro är ett enkelt och snabbt sätt att koka knäck – julens mesta julgodis! Här är ett recept på klassisk knäck av socker, grädde, smör och sirap med knaprig hackad mandel i. Koka knäcken i mikrovågsugnen och gör kulprovet för att se när smeten är klar. Godis till jul!

  Knäck i mikron
 6. 6. Kanel- och dadelbollar

  126
  12

  Vill du undvika vitt socker, men ändå njuta av god fika? Då tycker vi att du ska prova Dadelbollar med kanel till kaffet. Dadelbollar är lätta att göra och hur smaskiga som helst. Gör en dubbel sats till jul – det kommer gå åt!

  Kanel- och dadelbollar
 7. 7. Salt kaffekola

  134
  7

  Ingen jul utan en riktigt godisgod kola! Den här salta kaffekolan är ett lysande exempel på när sött, salt och en lätt beska möter varandra så att ren och skär smakmagi uppstår. Ett tips bara – håll dig till receptet. Vill du göra mer, så koka hellre två satser.

  Salt kaffekola
Inget för torrbollar!

Baka med majonnäs

Lussebullar med majonnäs? Javisst! Majonnäs gör bullen så mycket saftigare och godare.
Bild laddas