Bild laddas
Sött!

Baka utan ugn

Har du provat att baka utan ugn? Perfekt för sommarstugan, husbilen eller båten, eller bara när du vill dra ner elförbrukningen! Här hittar du söta godsaker som snickerskaka, cheesecake i glas, syltkakor och kladdkaka tillagade utan ugn.
Sugen på mer bak? Prova våra goda fikahybrider!

5 söta fikafavoriter

 1. 1. Kladdkaka utan ugn

  6
  2
  Kladdkaka utan ugn? Ja du läste rätt! Denna kladdiga kladdkaka med kondenserad mjölk, mörk choklad och krossade digestivekex är den ultimata efterrätten för chokladälskare. Enkel att tillaga och med en rik smak och krämig konsistens kan den bli en ny favorit.
  Kladdkaka utan ugn
 2. 2. Fryst vit chokladmoussetårta med passionsfrukt

  6
  6
  Fryst vit chokladmoussetårta med cream cheese toppad med syrlig passionsfruktskräm och med en kakbotten av drömmar är en elegant efterrätt som du bakar utan ugn! Med den kommer du garanterat att imponera på dina fikagäster.
  Fryst vit chokladmoussetårta med passionsfrukt
 3. 3. Halloncheesecake i glas

  13
  1
  Bjud på halloncheesecake i glas till efterrätt! Med en kombination av len färskostkräm, söta hallon och krispiga kaksmulor är detta en läcker och lättlagad dessert utan krångel.
  Halloncheesecake i glas
 4. 4. Snickerskaka

  18
  1
  Snickerskaka är en fikaälskares dröm med en kombination av krämigt jordnötssmör, krispiga cornflakes och mjölkchoklad. Den är enkel att baka och perfekt för att tillfredsställa sötsuget hos stora som små!
  Snickerskaka
 5. 5. Rabarbergrottor utan ugn

  6
  0
  Har du inte tillgång till ugn, kanske är du i sommarstugan, på båten eller på camping? Baka syltkakor helt utan ugn! De smöriga mördegskakorna med mandelmjöl som fylls med frisk, sötsyrlig rabarberkompott och toppas med glasyr utgör en degig perfektion.
  Rabarbergrottor utan ugn
Smakresa

Det vietnamesiska köket

Duka upp till en vietnamesisk afton med smakrika och färgstarka rätter.
Bild laddas
Dubbeldippa!

Gudomliga röror

Röror, dipper, spreads – kärt barn har många namn! Recepten hittar du här.
Bild laddas
Morotsfakta

Lär dig mer om morötter!

För dig som har en outröttlig törst för kunskap om moroten och suktar goda morotsrecept!
Bild laddas