Vridna baguetter

Baka sagolika baguetter och ta med på utflykten med härligt pålägg! Baguetterna innehåller få ingredienser som jäst, rågmjöl och vetemjöl, salt och vatten men får ändå en perfekt och mild smak.
Ett recept från:
Buffé nr 1, 1998

Gör så här
02:00:00
00:10:00
00:15:00
00:15:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
9 stÖkade på med 3 dl rågmjöl och hade även i lingon från frysen. Lite Franska kryddor i degen. Fina strängar med sirap på degen innan de stoppades in i ugnen. Bengt
Bengt olof
Ökade till 2 dl rågmjöl och 10-10,5 dl vetemjöl- jättegott bröd!
Karin
Bra och enkelt recept! Lade till 1 dl solroskärnor i degen. Stänkte kallt vatten på de utbakta bröden innan jag ställde in dem i ugnen. Gjorde i övrigt enligt receptet.
Malin