Vivekas snabba & heta fisk

Betyg 3.5 av 5.11 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Vivekas snabba & heta fisk

Vivekas snabba och heta fisk är just vad namnet säger! Mixen av crème fraiche och wasabi läggs över fisken som tillagas i ugnen. Fiskrätten passar bäst att servera tillsammans med grönsaker och ris.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2007

Vivekas snabba & heta fisk

Ingredienser

4 portioner
ca 600 g vit fiskfilé
2 dl lätt crème fraiche
1 msk wasabi
salt
gräslök till garnering

Gör så här

00:15:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Jättegod och enkel! En lättlagad rätt för hela familjen. En ny favorit!

    Bruno

Testa liknande recept

  • Nigiri-sushi
    Betyg 4.4 av 5.38 personer har röstat
    Receptet har 8 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Avancerad svårighetsgrad
  • Pepparrotsfisk
    Betyg 3 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Ruccolafisk
    Betyg 4 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Italiensk fiskgryta med pasta
    Betyg 3.6 av 5.17 personer har röstat
    Receptet har 6 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Het mangosalsa
    Betyg 2.4 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Fiskfärs från mikron
    Betyg 4 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad