Vitlöksmarinerade champinjoner

Betyg 3.5 av 5.
11 personer har röstat
0
Vitlöksmarinerade champinjoner

De flesta svampar passar bra att marinera med vitlök och persilja. Här använder vi champinjoner från butiken, vilket funkar finfint om skogsturen inte var helt lyckosam. Gott till grillat kött eller som tillbehör på buffén.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2013

Vitlöksmarinerade champinjoner

Ingredienser

6 portioner
400 g  champinjoner
3   vitlöksklyftor
1/2 dl  hackad persilja
2 dl  mild olivolja
1/2 tsk  salt

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.5 av 5.
11 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1129 KJ / 270 kCal
Fett28 g
Salt0.59 g
Kolhydrater3 g
Protein2 g

Testa liknande recept

Grillade champinjoner
Betyg 3.8 av 5.
38 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rökt fisk med svamptartar
Betyg 4.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Bakade fyllda champinjonhattar
Betyg 2.9 av 5.
14 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Champinjon- och lökpaket med dragon
Betyg 3.4 av 5.
10 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Oxfilé med duxelle och rotselleripuré
Betyg 4.4 av 5.
38 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Champinjonsallad med parmesan och ruccola
Betyg 4.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga