Dillkryddad havskräftragu

Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
0
Dillkryddad havskräftragu

Skäm bort dina vänner genom att inleda middagen med den här himmelska havskräftragun. Kryddor som dill och rosmarin blandas med fransk senap, crème fraiche och fänkål och omsluter sedan de färska kräftstjärtarna.

Dillkryddad havskräftragu

Ingredienser

4 portioner

Innehåll

20 st  havskräfta eller insjökräftor
1 1/2 dl  crème fraiche
2 msk  fransk senap
2 krm  mald fänkål
1   knippe dill
2 st  vitlöksklyftor
1 krm  stött rosmarin
300 g  plockad väl sköljd spenat
2 st  fint skivade schalottenlökar
3 msk  olivolja
salt
vitpeppar

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche och yoghurt mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).

Gör så här

Receptet är avstett för 4 portioner eller 10 förrätter.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Vitlöksgratinerade havskräftor
Betyg 3.5 av 5.
10 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Havskräftor med vitlök och persilja
Betyg 3.4 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Skaldjursgryta med rotfrukter
Betyg 1.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Gratinerade havskräftor
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Under 30 min att tillaga
Dill- och vitlöksgratinerade havskräftor
Betyg 3.8 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga