Vitlöksgratinerade havskräftor

Betyg 3.5 av 5.10 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Vitlöksgratinerade havskräftor

Vitlöksgratinerade havskräftor är en uppskattad förrätt som passar vid festligare tillfällen som till exempel nyårsafton. Servera kräftorna med vitt bröd och sallad.

Vitlöksgratinerade havskräftor

Ingredienser

4 portioner
1 kg stora havskräftor (1 kg motsvarar ca 8 st)

Sås

2 vitlöksklyftor
1 litet knippe dill
2 äggulor
2 dl olja
1 tsk fransk senap
3/4 tsk salt
1 krm vitpeppar

Till servering

vitt bröd
sallad

Gör så här

00:10:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

2 st
  • Rekommenderas - Mycket gott

    Monica

  • Gjorde detta recept till förrätt ¨på nyårsafton. Det blev väldigt oljigt. Smaken var väl OK men det var inte supersmarrigt. Alla runt bordet var överrens att receptet inte förtjänade mer än en 2:a. Kommer inte göra detta igen. Äter hellre kräftorna som de är. Innan besöket i ugnen.

    Anna

Testa liknande recept

  • Gratinerade havskräftor
    Betyg 4.2 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Dillkryddad havskräftragu
    Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Havskräftor med vitlök och persilja
    Betyg 3.4 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad