Vitkålslaw med kummin och ingefära
![Vitkålslaw med kummin och ingefära](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Gör ett fräckt tillbehör till den nygrillade steken eller hamburgaren. Strimlad vitkål sveps in i den krämiga majonnäsen och kryddas med kummin, ingefära och lime. En underbar vitkålsslaw!
![Vitkålslaw med kummin och ingefära](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Ingredienser
4 portioner
1 litet färskt vitkålshuvud (à 0,5 kg)
2 msk riven ingefära
1 pressad limefrukt
1 msk stött kummin
1 msk socker
1 - 1 1/2 tsk salt
grovmalen vitpeppar
2 dl majonnäs
För alla
Läs noga ingrediensförpackningen på majonnäsen. I övrigt är rätten fri från gluten, laktos och mjölkproteinfri.
Gör äggfri: använd äggfri majonnäs.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer