Vitkålslaw med kummin och ingefära

2
0
Vitkålslaw med kummin och ingefära

Gör ett fräckt tillbehör till den nygrillade steken eller hamburgaren. Strimlad vitkål sveps in i den krämiga majonnäsen och kryddas med kummin, ingefära och lime. En underbar vitkålsslaw!

Vitkålslaw med kummin och ingefära

Ingredienser

4 portioner
1 litet färskt vitkålshuvud (à 0,5 kg)
2 msk riven ingefära
1 pressad limefrukt
1 msk stött kummin
1 msk socker
1 - 1 1/2 tsk salt
grovmalen vitpeppar
2 dl majonnäs

För alla

Läs noga ingrediensförpackningen på majonnäsen. I övrigt är rätten fri från gluten, laktos och mjölkproteinfri.
Gör äggfri: använd äggfri majonnäs.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

2

Kommentarer