Vit sparris med gröna ärtor och räk- och pepparrotshollandaise

Betyg 4.6 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Vit sparris med gröna ärtor och räk- och pepparrotshollandaise

En härlig kombination där mjäll vit sparris möter len hollandaisesås med räkor och sting av pepparrot. Koka sparrisen med en klick smör och en citronskiva och servera med den superenkla såsen. Receptet är framtaget av Erik Lallerstedt.

Vit sparris med gröna ärtor och räk- och pepparrotshollandaise

Ingredienser

4 portioner
20 stjälkar vit sparris
salt
1 msk smör
1 citronskiva
100 g gröna ärtor
1 burk hollandaisesås (à 230 g)
1 - 2 msk riven pepparrot
80 g skalade räkor

Gör så här

00:10:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Mums!

    Hans

Testa liknande recept

  • Caesarsallad Original
    Betyg 3.1 av 5.9 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Moules à la crème
    Betyg 4.7 av 5.9 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad