Vit pinsa med crème fraiche, folkeost och valnötter

Betyg 4.6 av 5.13 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Vit pinsa med crème fraiche, folkeost och valnötter

Sväng ihop en pinsa med crème fraiche, grönkål, valnötter och riven ost. Ett enkelt och väldigt gott recept på vit pinsa. Passar lika bra som förrätt och plock som till middag.

En pinza på en skärbräda med några bitar uppskurna, toppad med grönkål, skivad rödlök, ost och valnötter.

Ingredienser

2 st
1 dl valnötter
1/2 rödlök
2 stora grönkålsblad
1 dl créme fraiche
2 förp pinsa (à 230 g)
2 dl riven ost (gärna Folke)
nymalen svartpeppar

Gör så här

00:08:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

2 st
  • Vad är pinsa bottnar Kan jag inte själv göra deg till det som egentligen är än Pizza

    Erika

    Hej Erika! Det går jättebra det! du kan pensla degen med lite olja innan du bakar av dom, så blir dom lite fina! Lycka till! Hälsningar Tove

    ICA-köket

  • Justerade receptet med vad jag hade hemma, så blev ingen grönkål denna gång. Hade istället tryffelsalami på och vid servering strödde jag över lite persilja. Blev uppskattat!

    Frida

Testa liknande recept

  • Piadina med grönkål och mögelost
    Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet är ett klimartsmart val.
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Pinsa med lufttorkad skinka och pesto
    Betyg 4.5 av 5.35 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Pinsa colada
    0 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad