En ljuvlig och mumsig efterrätt som kommer att smälta i din mun. Du vispar snabbt ihop äggvitor med grädde och smält vit choklad till en fluffig mousse som du smaksätter med apelsin och kardemumma och garnerar med knapriga nötter.
Fri från gluten. Innehåller mjölkprotein.
Gör laktosfri: använd laktosfri vispgrädde. Läs noga innehållsförteckningen på den vita chokladen.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Monika
2014-09-27Mycket god och lättlagad! Jag serverade med en fruktsallad på bland annat apelsin och passionsfrukt, och det blev en bra kombo.
Lisa
2012-09-28Otroligt god och relativt lättlagad! Perfekt att förbereda dagen innan och slippa stå iköket när man har gäster:)
Katrina
2008-10-29wow det här låter ju både lätt och riktigt smarrigt! måste prova på lördag, tack för bra allahelgonamiddagstips! hela middagen med Grön ärtsoppa creme ninon till förrätt och parmalindad lax till huvudrätt lät jättegott.