Vintrig sallad med brysselkål, feta och apelsin

En fräsch, vintrig sallad med brysselkål, feta och apelsin som går snabbt att tillaga. Koka kål och bulgur som du blandar med persilja och olja före du lägger upp på fat. Avnjut toppat med fikon, apelsin, fetaost, granatäppelkärnor och valnötter.
Ett recept från:
Buffé nr 12, 2010

Gör så här
00:05:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1727 KJ / 413 kCal
Fett16 g
Salt1 g
Kolhydrater48 g
Protein14 g
Kommentarer
3 stBytte ut bulgur mot matvete, passade väldigt bra. Hade funkat att hälla i en förpackning kokta linser för att göra lite matigare.
Johanna
En ny klassiker på vårt julbord. Har varit mitt bidrag de senaste åren och övriga släkten frågar efter receptet nu.
Malin
Mycket gott och nyttigt. Körde sviskon istället för fikon.
Thomas